×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Fragbite

zneel – fjolårets svenska genombrott

1
I mellandagarna drog vi upp en artikel där ni, användarna, fick rösta fram årets favoriter. Nu är omröstningarna stängda och vi går ut med vinnarna en efter en. Nu är det dags att avslöja Årets svenska genombrott.
Med en hel tredjedel av alla röster lyckades Lions-spelaren Jim "zneel" Andersson segra. För ett par år sedan fick zneel möjligheten att spela för SK Gaming, en vistelse som blev kortvarig. Sedan dess har han spelat i olika lag i hopp om att än en gång kämpa sig upp till toppen – och det lönade sig.

Idag spelar zneel för Lions och kom senast tvåa på DreamHack Winter 2011. I Lions sägs han vara en stor faktor till lagets nytändning och fina resultat. De vansinniga highlight-rundor som han bjudit på har inte heller skadat bilden som CS-Sverige fått av honom – snarare tvärtom.
Årets svenska genombrott/utveckling
33% – zneel (Lions)
28% – Xizt (fnaticMSI)
28% – Delpan (SK Gaming, fnaticMSI)
5% – BARBARR (F.d. RAGE/ESC)
5% – pita (fnaticMSI)

Alla nomineringar med motiveringar finner ni här!
Som ni kan se hamnade alltså Xizt och Delpan på en delad andraplats. Båda spelarna började år 2011 i fnaticMSI där man inledde året med att vinna IEM:s Europamästerskap, men efter ett par månader valde Delpan att gå över till SK Gaming där man haft stora framgångar.

söndag kommer ännu en vinnare att avslöjas. Vilken vinnare det blir får ni se då!

76 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 76 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..