×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Fragbite

Här är årets svenska spelare för 2011

1
I mellandagarna drog vi upp en artikel där ni, användarna, fick rösta fram årets favoriter. Omröstningarna har varit stängda ett tag och vi går ut med vinnarna en efter en. Nu är det dags att avslöja vinnaren i den näst sista kategorin – Årets svenska spelare.
Bland de nominerade hittar vi GeT_RiGhT, f0rest och Delpan från fjolårets svenska lag, SK Gaming, MODDII från före detta RAGE/ESC och även Gux från fnaticMSI. Men vem fick flest röster egentligen?

Omröstningen var till en början väldigt jämn, men i slutspurten var det spelarna från SK Gaming som puffades fram. På tredje plats hamnade SK:s AWP-stjärna Delpan, som i kategorin Årets svenska genombrott kom på en delad andraplats med sin karriärkurva. En bra bit före honom hamnade lagkamraten f0rest med hela 26 procent av användarnas röster.

Prisbelönt med eSports Player of the Year 2009, näst bäst 2010 enligt HLTV – Christopher "GeT_RiGhT" Alesund vann omröstningen med mer än en tredjedelav rösterna. Med grymma placeringar på DreamHack Summer (#1), GameGune (#1), IEM New York (#1) och ESWC (#1), e-Stars (#2) och WCG (#2) har svensken varit en nyckelspelare i det framgångsrika laget under året.
Årets svenska spelare
34% – Christopher "GeT_RiGhT" Alesund
27% – Patrik "f0rest" Lindberg
15% – Marcus "Delpan" Larsson
12% – Rasmus "Gux" Ståhl
12% – Andreas "MODDII" Fridh

Alla nomineringar med motiveringar finner ni här!
Tillsammans med zneel, Kontorsbloggen, walle-intervjun och sitt SK Gaming sätter han sig som kategorivinnare. Nedan ser ni alla vinnare än så länge.Den sista kategorin, årets highlight, kommer att presenteras via en klassisk Fragbite Top10 Highlights of the Year-video. Håll ögonen öppna!

43 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 43 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..