×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Fragbite

walle-intervjun fjolårets bästa på Fragbite

1
I mellandagarna drog vi upp en artikel där ni, användarna, fick rösta fram årets favoriter. Nu är omröstningarna stängda och vi går ut med vinnarna en efter en – och börjar med årets Fragbite-intervju.
Den mest omtyckta intervjun från år 2011 blev den två delar långa frågestunden med Dennis "walle" Wallenberg där allt från karriären till tiden efter klargjordes. Intervjun var den första Dennis gjorde efter att han försvann från scenen tio månader tidigare.

Den extremt positiva kritiken från både svenska och utländska tittare gjorde att förstaplaceringen var ganska väntad för denna intervju.
Årets Fragbite-intervju
52% – walle
21% – HeatoN & Potti
19% – fisker
7% – samot & flpee
1% – Jumpy

Alla nominerade intervjuer går att hitta här.
På andra plats i omröstningen kom intervjun med HeatoN och Potti som gjordes tidigt under fjolåret. Även den intervjun var en textad sådan som bestod av gamla minnen blandat med intressanta uttalanden om att SK Gaming bland annat var skyldiga dem pengar.

Under morgondagen kommer ännu en vinnare att avslöjas. Vilken det blir får ni se då!

43 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 43 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..