×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Fragbite

SK Gaming fjolårets svenskbaserade lag

1
I mellandagarna drog vi upp en artikel där ni, användarna, fick rösta fram årets favoriter. Nu är omröstningarna stängda och vi går ut med vinnarna en efter en. Nu är det dags att avslöja Årets svenskbaserade lag.
Nu kanske det känns mer logiskt att spara årets svenskbaserade lag till sist, men eftersom de två kategorier som var kvar utöver denna känns mer spännande sparar vi dem till sist.

SK Gaming inledde året katastrofalt men jobbade sig upp efter det. När man plockade in Delpan till DreamHack Summer 2011 lossnade det helt. DreamHack Summer, GameGune och ESWC är tre titlar grabbarna i SK Gaming plockar hem i år, och tillsammans med polska ESC Gaming är man årets klart mest framgångsrika lag titelmässigt.

Föga oväntat var det väl att SK Gaming skulle plocka hem denna omröstning, och med hela 61% placerade man sig före Lions och fnatic.
Årets svenskbaserade lag
61% – SK Gaming

21% – Lions
18% – fnaticMSI

Alla nomineringar med motiveringar finner ni här!
Att Lions skulle placera sig före IEM Europe- och DreamHack Winter-mästarna fnaticMSI var mindre väntat, men kanske inte helt ologiskt i och med hur laget utvecklats under det gångna året.

Nu återstår bara två kategorier i vår omröstning, dessa är Årets svenska spelare och Årets highlight. Vinnarna i dessa kategorier kommer att offentliggöras under den kommande veckan, den sistnämnda med en klassisk Top10 Highlights of the Year-video. Stay tuned!

35 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 35 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..