×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Blogginlägg

Ditt önskade användarnamn, minst 2 och högst 30 tecken
Minst sju (7) tecken
Upprepa ditt lösenord
Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Upprepa din epostadress
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
hjälp mig

Blogginlägg

Jag tror och hoppas att Qudos Bank Arena kommer vara fullsmockad

1
Tidsskillnad åsido kommer IEM Sydney vara spännande att följa av många anledningar.
Om ungefär ett halvt dygn drar IEM Sydney igång, och jag är — trots saknaden av svenska deltagare — peppad! 200 000 dollar i prispotten har lockat några av världens bästa lag.

Astralis, FaZe Clan, SK Gaming och North, fyra av de fem högst rankade lagen i världen, är slutspelsfavoriterna. Dessutom känner jag att det kan bli väldigt spännande att se Chiefs och ViCi, två lag som sällan får ställas mot lag av världsledande kaliber.

Ovanpå detta kör turneringen Swiss-formatet som gruppspel, en favorit i min bok. Vi lär få uppleva en rad av rivalmöten samtidigt som vi också kommer få se dessa underdogs veva mot de bästa i scenen.

Jag tror också att det kan komma att bli en väldigt underhållande sändning. Visserligen har de inte det mest stjärnspäckade stream-teamet, men med tanke på att allt spelas i soliga Sydney kan det komma en hel del underhållande inslag med lag och spelare. Dessutom är det väl ingen hemlighet att Australien inte har så många möjligheter att se världseliten spela på plats, så jag tror och hoppas att Qudos Bank Arena kommer vara fullsmockad av glada "Aussies".

SPUNJ när han spelade för Renegades.
I mitt huvud kommer alla åskådare att vara kopior av den sköna profilen Chad "SPUNJ" Burchill.


En enorm nackdel för oss som inte är på plats är tidsskillnaden. Folk i Sverige kommer att få gå upp sjukt tidigt, eller hålla sig vakna sjukt sent, för att uppleva sändningen. Med glaset hälften fullt får man dock se det som frukostunderhållning — en anledning att öppna ögonen på morgonen!

Matchen i matchen
Det finns många match-ups jag ser fram emot. North mot Astralis brukar leverera, men det är (för mig) inte den mest spännande drabbningen i Sydney. Med tanke på hur underhållande drabbningana mellan Astralis och FaZe Clan varit tidigare ser jag verkligen fram emot en matchserie mellan de två, gärna i final. Förutsatt att ett hemmahopp inte tar sig dit som underdogs, för det vore också sagolikt!

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..