×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Ditt önskade användarnamn, minst 2 och högst 30 tecken
Minst sju (7) tecken
Upprepa ditt lösenord
Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Upprepa din epostadress
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
hjälp mig
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

IEM

ESL offentliggör format och schema för IEM Sydney

1
Format och schema för IEM Sydney är ute! Turneringen börjar med ett gruppspel i Swiss-formatet, följt av en ledig dag och sedan semifinaler följt av final.
Den 3-7 maj spelas IEM Sydney, och nu har arrangörerna äntligen offentliggjort format samt schema för turneringen. Turneringen kommer börja på onsdagen den 3 maj med ett gruppspel där samtliga åtta lag spelar. Gruppspelet spelas i ett Swiss-format från ESL Studios, för att bestämma de fyra lag som avancerar till slutspelet under helgen från Qudos Bank Arena i Sydney, Australien.

Gruppspelet tar plats under onsdagen och torsdagen, för att ta en paus under fredagen. På lördagen öppnas dörrarna till arenan 12:00, för att de fyra lag som avancerade från gruppspelet ska påbörja slutspelet. Slutspelet spelas enligt ett enkelt slutspelsträd där semifinalerna spelas i formatet bäst av tre kartor. Finalen spelas i formatet bäst av fem kartor.

Så fungerar Swiss-formatet

Turneringen kommer att använda sig av det så kallade Swiss-formatet i gruppspelsfasen. Kort sagt innebär det att lag får mellan tre och fem omgångar på sig att visa vad de går för. Lagen som samlat på sig tre vinster avancerar, medan lagen som åkt på tre förluster elimineras. Om vi ser det mer i detalj fungerar det som så att lagen alltid möter ett motstånd med samma resultatfacit.

Onsdag, 3 maj

Danmark North vs. USA OpTic Gaming
Brasilien SK Gaming vs. Kina ViCi
Danmark Astralis vs. Australien Chiefs
Europa FaZe Clan vs. Australien Renegades
Omgång 2, match 1
Omgång 2, match 2
Omgång 2, match 3
Omgång 2, match 4

Torsdag, 4 maj

Omgång 3, match 1
Omgång 3, match 2
Omgång 3, match 3
Omgång 3, match 4
Omgång 4, match 1
Omgång 4, match 2
Omgång 4, match 3
Omgång 5, match 1
Omgång 5, match 2*
*Vid behov

Lördag, 6 maj

Semifinal 1
Semifinal 2

Söndag, 7 maj

Uppvisningsmatch
Final

ESL noterar att tiderna inte är huggna i sten, det vill säga att de kan ändras beroende på hur lång tid varje match tar.

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..