×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Blogginlägg

#NotLikeThis

1
Svensklagen är utslagna på IEM Katowice. Det gör ont. Det gör inte nödvändigtvis ont för att Sverige en gång i tiden var en stormakt som hade totalt åtta finalplatser under de fem första majorturneringarna. Det är snarare sättet de eliminerats på som får mitt hjärta att blöda.

Att lagen skulle ställas mot varandra visste vi ju sedan tidigare, och där var det som bekant Fnatic som knep segern med knappa 16-14. I omgången därefter föll NiP i ytterligare en nagelbitare efter fyra övertider mot Astralis. Även Fnatic tog Astralis till övertid, men misslyckades även de att rubba de danska majormästarna.


Astralis slog båda svensklagen på övertid.


Immortals blev också ett riktigt olycklig motstånd för båda svensklagen. Båda matcherna slutade 16-14 till brassarna, och för Fnatics del var det där de fick tacka och packa. Vi snackar några rundor hit och dit så hade båda svensklagen kunnat ta sig vidare, men istället missar de slutspel. Det är väl en del av charmen med Counter-Strike, men det känns också riktigt surt. Jag kan bara tänka mig hur spelarna själva känner. Ett 1vs1-läge åt andra hållet och de kanske hade spelat slutspel senare i veckan.

Jag tyckte iaf att vi såg tydliga framsteg hos Fnatic jämfört med vad vi såg i Las Vegas, det var ett helt annat självförtroende i deras spel och det kändes genuint som att den gamla glöden fanns där. Nu gäller det bara att finputsa den. Jag tycker inte heller att NiP Gaming spelade dåligt. De både vann och förlorade nyckelrundor, och de pressade allt motstånd (förut om FaZe) in i det sista. Det kan säkert gå helt åt andra hållet nästa gång.

Vad tycker ni om svensklagens insats i Katowice?

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..