×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Blogginlägg

Det här är jag taggad på inför IEM Katowice

1
Imorgon smäller det! Då drar nämligen IEM Katowice igång där totalt 12 lag skall ta del av prispotten på 250 000 dollar. Turneringen är den tredje ut av sin storlek under årets två första månader och som vanligt har vi en hel del riktigt bra CS:GO att se fram emot. Den här gången kommer inte jag eller någon annan från Fragbite att befinna sig på plats av olika anledningar, men jag kommer definitivt att passa på och kolla in matcherna hemifrån.

De flesta lagen som var med på plats i Las Vegas under DreamHack Masters kommer att befinna sig på plats i Katowice med undantaget för Heroic och Immortals. Men det finns ett par saker jag är extra taggad på och har funderat över inför turneringen.

Hur långt kan Immortals gå med fnx i laget?

Först och främst skall det bli roligt att se Lincoln "fnx" Lau in action igen efter att ha lämnat SK Gaming vid årskiftet. Det blir turneringspremiär Immortals med fnx i laget på en större turnering efter att de tagit sig vidare till huvudturneringen genom det nordamerikanska kvalet. Laget delar inte samma grupp med hans forna lagkamrater i SK men jag kan inte hjälpa att se fram emot en brasiliansk batalj någon gång under turneringen. Jag håller tummarna.

fnx i Immortals kan definitivt bli intressant!
fnx i Immortals kan definitivt bli intressant!


Hur starka blir FaZe nu med NiKo i laget?

En av världens kanske just nu starkaste individuella spelare har vikt ihop sin före detta mousesportströja för att istället klä sig i FaZe Clans färger. Det blir den första turneringen med NiKo och efter den senaste tidens uppvisning är jag mer motiverad än någonsin över att se hur långt laget kan gå. Finns synergin i laget känns det som att en slutspelsplats är given.

Hur stor påverkan kommer NiKo ha tillsammans med sitt nya lag FaZe Clan?
Hur stor påverkan kommer NiKo ha tillsammans med sitt nya lag FaZe Clan?


Fnatic verkade gå in i hårdträning efter Las Vegas - räcker det hela vägen?

Fnatic fnatic fnatic... Nu jäklar är det dags. Det finns otroligt mycket potential, det vet vi ju alla. Laget satte sig på planet hem direkt efter förlusten nu senast i Las Vegas för att köra intensivträning hemma i Sverige. Har man lyckats hitta tillbaka på banan eller inte? Laget har känts väldigt svajiga men när de väl sätter fart så går det undan, det vet vi ju. Det blir minst sagt intressant att se!

Kommer fnatic kunna säkra en slutspelsplats den här gången?
Kommer fnatic kunna säkra en slutspelsplats den här gången?


Hur långt kan Heroic ta sig?

Jag tror inte att jag har så mycket att förvänta mig från Heroic rent spelmässigt men jag tror defintivt att laget är hungriga. Efter att ha besegrat både EnVyUs i huvudbracketen i själva kvalet till turneringen, för att sedan ta sig an mousesports medan NiKo var med i laget och även 2-0:a G2 så skall det ändå bli intressant att se hur långt Andreas"MODDII" Fridh och gänget kan gå. Jag är dock tveksam på en slutspelsplats men det skall bli intressant att se hur de mäter sig mot de stora grabbarna.

Hur långt kan Heroic med MODDII i spetsen egenltigen ta sig?
Hur långt kan Heroic med MODDII i spetsen egenltigen ta sig?


Vad ser ni mest fram emot?
Kommer ni att kolla in turneringen och vad tror ni om svensklagen?

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..