×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Blogginlägg

DreamHack appreciation post

1
Ville bara passa på och flika in ett hej här, denna gång i bloggform och inte video. Tänkte mest att det är så mycket jag vill få ut på något sätt som inte riktigt får plats på andra sociala plattformar. Detta event har varit guld hittills och vi är enormt tacksamma för att dels kunna vara på plats men också få så pass bra omhändertagande och respekt från våra största turneringsjättar, DreamHack.

Vi har ett väl fungerande pressrum med superbra internet och vi har superbra foto och intervjumöjligheter, vilket är väldigt sällsynt under gruppspel bland annat. De har verkligen förstått hur viktigt det är för oss att kunna ta bra bilder på spelare att ha till framtida nyheter och annat, och att snabbt och effektivt kunna komma närmare spelarna, prata med dem och göra vår grej! Är riktigt tacksam och hoppas att andra skall förstå att vi inte kräver mer än så.

När eventetet sedan går över till att spelas inne på MGM Grand Garden Arena, vilket är den stora läktararenan här, blir det såklart svårare med fotomöjligheter bland annat, och då är det guld värt att få så bra tillsånd som möjligt under gruppspel. Så stor fet kram och kärlek till Anna, Marc och alla andra på DreamHack!

Passade på att fota sekunderna innan NiP innan match ställer sig i en ring och skriker
Passade på att fota sekunderna innan NiP innan match ställer sig i en ring och skriker "MACKE!!!" (det låter fan som att de säger det i alla fall?! Någon som vet annars vad det är de säger?! Hahaha)


Sen har vi Hung, som får en eget stycke

En annan kille som verkligen imponerat är min duopartner här i Las Vegas, Hung, som har varit exemplarisk på så många sätt. Jag kan vara en ganska kontrollerande person som helst ser att saker skall göras på ett visst sätt men som självklart är öppen för förändringar och förslag, på events, vilket han först och främst anpassat sig efter och vi passar väldigt bra ihop arbetsmässigt! Sen vill jag verkligen passa på och säga hur stolt jag är över hans förmåga att göra intervjuer. Är så roligt att se och veta att vi har andra förutom mig som kan göra intervjuerna, vilket också hjälper mig att lära mig redigera och publicera på sajten.

Han är verkligen en klippa. Speciellt f0rest-intervjun igår var guld! Ser verkligen fram emot att fortsätta rocka på härborta med honom! :D

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..