×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Blogginlägg

Atlanta - here we come!

5
HALLÅÅÅÅ JAG ÄR SÅ GLAD!

Idag fick vi klartecken för att boka flyg och hotell för kommande Eleague-majorn och jag har verkligen längtat så otroligt mycket och det är av flera anledningar!

1. MAJOR + USA = AWESOME!

Det är inte bara riktigt kul och intressant att se hur Eleague sköter både sig och oss som press på plats som nykomling i majorsammanhang. Förutom att vi skall få se hur de jobbar och rapportera från både Turner-studion och Fox Theater är ju som bekant amerikanerna kända för maffighet i alla dess former.

När jag var på MLG i Columbus tidigare i år var det sådär äckligt charmigt amerikanskt, både bland publiken och överlag i arenan och produktionen. T-shirtkanoner, öl, stora skyltar och engagerad publik. Det kan bli riktigt ballt den här gången också!

2. Att få göra intervjuer och massa annat roligt videocontent!

Det är klart att det är underbart att resa och få se världen, men det är fan få saker som slår känslan över er uppskattning, ert engagemang och när något av det jag varit med och gjort slår stort på till exempel Reddit. Det är framförallt roligt att vara en av få medier på plats som har en ganska stark bevakning som vi strävar efter att ha. Mitt intervju-sug är så stort - ni måste hjälpa mig och peppa mig, lova, okej?

3. Hiphopen och Coca-Colas stad

Ni som vet lite mer om mig vet att jag ÄLSKAR all form av Hiphop. Atlanta råkar vara staden där flera, framförallt två, av mina favoritrappare är ifrån och gör sin grej i, Future och Young Thug. Ni som vet vad Magic City är, ni vet. Jag skall dit. Skiteriiii! Sen att vi skall bo 10 minuter ifrån Coca Cola-museet är också helt galet - det var ju där den där fantastiska livsdrycken en gång kom till!

Vad jag förstått är det Swiss-format som gäller och det blir även det en utmaning! Jag känner på mig att denna major är något utöver det extra! Den 20 januari lyfter planet och bredvid mig kommer min partner in crime och bästa vän Joakim att befinna sig så även det är extra kul.

Skall bli extra kul att köra lite behind the scenes videobloggande här på bloggen också, som sist på DreamHack!
Tiden, gå snabbare, pls.

7 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 7 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..