×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Blogginlägg

Äntligen ett bloggsystem!

3
Som jag har längtat! Fragbite har äntligen fått tillbaka bloggsystemet och jag är en av dem som varit mest hype på att införa det - AND IT'S FINALLY HERE!

Hela Fragbite-gänget sitter som bekant här i Jönköping i pressrummet på DreamHack. Vi är ett större crew än på ett tag i form av två nytillskott utöver redaktionen; Viktor Morsing och Philip Slotte som är här och kör hårt med oss. Jag har tagit en paus från intervjuandet för att låta André ta över micken mestadels under eventet och min roll blir att visa er runt backstage i videoform ur ett Behind the Scenes-perspektiv, KUL VA?!



Just nu är jag i full fart med att pilla med ett litet klipp där jag visar hur det går till när vi är påväg ner för intervju och hur det går till när man får tag på en spelare och kör en intervju. Vi får se hur det går! Så håll er uppdaterade!

Puss! Ni är bäst!

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..