×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Topplistan: Sveriges största streamers i september 2023

1
Här är svenskarna som var störst på Twitch i september!
Den här listan är begränsad till streamers som anger att de streamar på svenska. Det finns många stora svenska streamers som anger att de streamar på andra språk som därför inte är med på den här listan.
Nu är hösten här på riktigt och för de flesta av oss innebär september en återgång till verkligheten med skola och jobb. För många av Sveriges största streamers innebar september också en återgång till ett mer enhetligt streamingschema och flera veteraner bjöd på betydligt fler streamade timmar under september jämfört med hur det sett ut under sommaren.

Här är svenskarna som hade flest tittade timmar på Twitch i september månad.

I den totala topplistan fortsätter Emil "HeatoN" Christensen att dominera. För tredje månaden i rad är HeatoN överst på listan, den här gången framför CyrusTWO. Även Pojken, som inte varit med på vår topplista sedan i maj i år, letar sig in på en tredjeplats mycket tack vare att han varit live 720(!) timmar under månaden.

Sveriges mest sedda Twitch-streamers i september 2023

1. HeatoN — 315 144 tittade timmar
2. CyrusTWO — 188 788 tittade timmar
3. Pojken — 139 604 tittade timmar
4. Yacine — 95 382 tittade timmar
5. SampeV2 — 94 436 tittade timmar

Bland Sveriges kvinnliga streamers kliver GTA-streamern Izatheia in och tar förstaplatsen på listan. Ett annat nytt ansikte på listan är SWE_Beforewefall som var Sveriges fjärde mest sedda kvinnliga streamer under september.

Sveriges mest sedda kvinnliga Twitch-streamers i september 2023

1. Izatheia — 20 564 tittade timmar
2. MatildaLindroth – 16 178 tittade timmar
3. Roxyproxxy – 14 981 tittade timmar
4. SWE_Beforewefall — 12 723 tittade timmar
5. EmiliaHult — 11 737 tittade timmar

Artikelbild: Izatheia/Twitch, Pressbild/Prisjakt och SWE_Beforewefall/Twitch

5 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 5 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..