×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Topplistan: Sveriges största streamers i juni 2023

1
Här är svenskarna som var störst på Twitch i juni!
Den här listan är begränsad till streamers som anger att de streamar på svenska. Det finns många stora svenska streamers som anger att de streamar på andra språk som därför inte är med på den här listan.
Även om många svenskar passade på att njuta ordentligt av sommarvärmen i juni var Sveriges största streamers aktiva under hela månaden. Vissa streamade mer än andra och månadens topplista innehåller därför ett par nya ansikten. Här är svenskarna som hade flest tittade timmar på Twitch under juni månad.

I toppen av listan stormar Yacine "Yacine" Laghmari in och kniper förstaplatsen. Inför juni meddelade den populära svenska streamern att han är tillbaka på Twitch och med över 200 streamade timmar lyckades han gå rakt upp i toppen av listan över Sveriges mest sedda streamers på Twitch.

Sveriges mest sedda Twitch-streamers i juni 2023

1. Yacine — 185 435 tittade timmar
2. CyrusTWO — 159 230 tittade timmar
3. Frantixx — 131 826 tittade timmar
4. HeatoN — 115 368 tittade timmar
5. einz — 109 974 tittade timmar

I listan över Sveriges största kvinnliga streamers har vi också ett nytt ansikte överst på listan. GTA-streamern Suzii, som sänt på Twitch i över 200 timmar under juni, kniper förstaplatsen framför morsaN och EmiliaHult medan Nadmyre får nöja sig med en fjärdeplats.

Sveriges mest sedda kvinnliga Twitch-streamers i juni 2023

1. Suziii — 23 280 tittade timmar
2. morsaN – 22 929 tittade timmar
3. EmiliaHult – 13 037 tittade timmar
4. Nadmyre — 10 823 tittade timmar
5. ImSoff — 9 768 tittade timmar

Artikelbild: morsaN/Instagram, Yacine/Twitch och Suzii/Instagram

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..