×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Topplistan: Sveriges största streamers i juli 2023

1
Här är svenskarna som var störst på Twitch i juli!
Den här listan är begränsad till streamers som anger att de streamar på svenska. Det finns många stora svenska streamers som anger att de streamar på andra språk som därför inte är med på den här listan.
Juli är över och vi börjar så sakteligen gå mot den lite mörkare, lite kallare och lite mysigare gaminghösten. Trots semestertider trotsade flera av Sveriges största streamers sommarvärmen och grindade på för att underhålla oss på Twitch. Här är svenskarna som hade flest tittade timmar under förra månaden.

Efter att ha stormat in och knipit förstaplatsen i juni valde Yacine "Yacine" Laghmari att ta lite ledigt under juli vilket öppnade upp för Emil "HeatoN" Christensen att ta tillbaka förstaplatsen på vår lista. Under HeatoN återfinns flera bekanta ansikten men också en ny bekantskap i form av perrababy som för första gången når topp 5 i Sverige.

Sveriges mest sedda Twitch-streamers i juli 2023

1. HeatoN — 333 155 tittade timmar
2. CyrusTWO — 176 868 tittade timmar
3. perrababy — 103 696 tittade timmar
4. Frantixx — 101 582 tittade timmar
5. einz — 99 735 tittade timmar

Bland Sveriges största kvinnliga streamers behåller GTA-streamern Suzii förstaplatsen även denna månad men även på denna lista återfinns ett nytt ansikte i form av MathildaLindroth som har en väldigt framgångsrik månad i ryggen.

Sveriges mest sedda kvinnliga Twitch-streamers i juli 2023

1. Suziii — 28 834 tittade timmar
2. EmiliaHult – 21 973 tittade timmar
3. morsaN – 20 370 tittade timmar
4. MatildaLindroth — 17 556 tittade timmar
5. Roxyproxxy — 16 662 tittade timmar
Artikelbild: Matilda Lindroth/Twitter, HeatoN/Twitter och

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..