×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Topplistan: Sveriges största streamers i augusti 2023

2
Här är svenskarna som var störst på Twitch i augusti!
Den här listan är begränsad till streamers som anger att de streamar på svenska. Det finns många stora svenska streamers som anger att de streamar på andra språk som därför inte är med på den här listan.
Sommarmånaderna är förbi och hösten närmar sig med braksteg. Årets sista sommarmånad bjöd kanske inte på något toppenväder vilket gjorde att flera av våra svenska storstreamers ökade sina sända timmar och därmed också tittade timmar jämfört med hur det såg ut i juli. Här är svenskarna som hade flest tittade timmar under augusti månad.

I totallistan utgörs topp 4 av ett gäng bekanta namn. På plats 5 krigar sig dock SampeV2 in och tar för första gången i år en plats på vår lista.

Sveriges mest sedda Twitch-streamers i augusti 2023

1. HeatoN — 293 783 tittade timmar
2. CyrusTWO — 193 487 tittade timmar
3. einz — 115 606 tittade timmar
4. Frantixx — 112 616 tittade timmar
5. SampeV2 — 104 394 tittade timmar

Bland våra kvinnliga streamers hade MatildaLindroth en fantastisk månad med mer än dubbelt så många tittade timmar som streamingkollegan EmiliaHult. I övrigt är stepsisMaja tillbaka på en topplacering på listan igen efter några månader utanför.

Sveriges mest sedda kvinnliga Twitch-streamers i augusti 2023

1. MatildaLindroth — 38 832 tittade timmar
2. EmiliaHult – 16 178 tittade timmar
3. ImSoff – 14 981 tittade timmar
4. stepsisMaja — 12 723 tittade timmar
5. Suziii — 11 737 tittade timmar

Artikelbild: HeatoN, MatildaLindroth och EmiliaHult/Twitter

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..