×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Topplistan: Sveriges största streamers i november 2022

1
Här är svenskarna som var störst på Twitch under november månad.
Den här listan är begränsad till streamers som anger att de streamar på svenska. Det finns många stora svenska streamers som streamar på engelska som därför inte är med på den här listan.

Året närmar sig sitt slut och har sett otroligt bra ut på streamingplattformen Twitch både internationellt samt inrikes där de svenska stjärnorna fortsätter sporra varandra i diverse kategorier.

På männens sida intar CS-legendaren Emil "HeatoN" Christensen förstaplatsen av de mest sedda med exploderande content från Counter Strike och dess turneringar.

Hack i häl på andraplatsen ligger internetikonen Cyrus och inte långt bakom gpunkt som ofta cirkulerar i topplistan där bland annat Officialemilio gör comeback på topplistan för första gången sedan maj månad i år.

Sveriges mest sedda Twitch-streamers i november 2022

1. HeatoNcs — 262 666 tittade timmar
2. CyrusTWO — 251 653 tittade timmar
3. gpunkt — 150 334 tittade timmar
4. officialemilio — 125 840 tittade timmar
5. Frantixx — 115 242 tittade timmar
På damernas sida dominerar fortfarande Nadmyre på förstaplatsen med stadiga streams för sina tittare med Swebliss hack i häl efter att ha halkat efter på topplistan sedan april månad.

EmiliaHult fortsätter starkt på topplistan med sitt konsekventa CS-content och håller sig trots omspringningen av Swebliss på topp 3-plats. Även GTA och Warzone-streamern fitvad debuterar på topplistan efter fantastiska tittarsiffror i RP-kategorin och tar damernas femteplats.

Sveriges mest sedda kvinnliga Twitch-streamers i november 2022

1. Nadmyre — 47 114 tittade timmar
2. Swebliss — 28 613 tittade timmar
3. EmiliaHult — 20 672 tittade timmar
4. Roxyproxxy — 13 591 tittade timmar
5. fitvad — 11 870 tittade timmar
Artikelbild: dahlqvisthannah, heaton & nadmyre/Instagram

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..