×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

fribergs Reddit-succé — tvåa på listan över årets största CS-trådar

1
Svenskens inlägg på Twitter blev årets näst mest uppröstade på Reddit. Här är årets 5 populäraste CS-trådar.
Subredditen GlobalOffensive är Reddits största community för Counter-Strike-fans. Varje dag skapas mängder av trådar om allt möjligt CS-relaterat. Här är 2022 års mest uppröstade trådar.

5. s1mples känslomässiga tal om kriget i Ukraina (19 600 upvotes)

Inför de första matcherna av IEM Katowice höll Oleksandr "s1mple" Kostyliev ett känslomässigt tal om Rysslands invasion av Ukraina. I talet propagerade s1mple för fred och manade CS:GO-scenen att stå enade trots kriget.

Länk till tråden.

4. Hur Dust2 brukar se ut (19 800 upvotes)

En Counter-Strike-version av memet Dr Livesey Walk blev extremt populär i slutet av sommaren. I en video, som skapats av Youtube-kontot GoLub, får vi följa Dr Livesey och hans Skattkammarön-vänner på en vanlig runda av Dust2.

Länk till tråden.

3. s1mple och Thorins Twitter-bråk (23 800 upvotes)

När esportprofilen Duncan "Thorin" Shields kallade Gabriel "FalleN" Toledo för en av de mest överskattade spelarna i CS-historien reagerade s1mple kraftigt. De två färgstarka profilerna råkade ordentligt i luven på varandra ordentligt och skrev några riktigt elaka saker om varandra.

Länk till tråden.

2. friberg testar Valorant (26 700 upvotes)

Efter att Dignitas släppte sin svenska femma valde Adam "friberg" Friberg att ägna mer tid åt streaming. En dag i juni fick 31-åringen för sig att testa Valorant och twittrade då att han skulle spela spelet. Bara en och en halv timme senare konstaterade friberg kort att "vi är tillbaka på CS", något som CS-fantasterna på Reddit fann stort nöje i.

Länk till tråden.

1. Kvinnlig streamer kickas från ett game direkt efter att ha öppnat munnen (41 600)

Överlägset flest upvotes fick en tråd som uppmärksammade hur dåligt behandlad streamern Scarlett "xoqueenscar" blev under ett matchmaking-game. I tråden vittnade flera andra om hur dåligt de behandlats när de spelat Counter-Srike.

Länk till tråden.

Artikelbild: Daniel Sandström och Pressbild/Valorant

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..