×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

Asmongold rasar mot besvikna Amouranth-fans: "Ni är patetiska"

0
Streamingprofilen tycker att fans som ber Amouranth om pengar tillbaka är "fucking idioter".
En av Twitchs största streamers Kaitlyn "Amouranth" Siragusa avslöjade häromveckan att hon befann sig i ett destruktivt giftermål och att hon kontrollerades av sin partner. Nyheterna om detta slog ned som en bomb och Amouranth har stöttats av både andra Twitch-streamers och tittare.

Vissa tittare har dock reagerat på ett mindre sympatiskt sätt, rapporterar nyhetssajten Dexerto. Enligt sajten har flera tittare krävt återbetalning för deras donationer eftersom de gjort donationerna i tron om att hon varit singel.

En av flera som reagerat kraftigt på dessa tittares krav är Amouranths Twitch-kollega Asmongold. Under en av sina sändningar på Twitch attackerade Asmongold dessa personer kraftigt.

— Jag tycker att du är en fucking idiot om du har gett henne 3000 dollars, det är inte ok alls. Du borde skämmas, du är patetisk och du förtjänar att förlora dina pengar, säger han efter att ha läst en av Amouranths fans krav, säger han.

— De här personerna förtjänar att bli utnyttjade. Personer som är på det viset är bara patetiska och de förtjänar att bli behandlade så. Det är som en skatt på dumhet och jag har ingen sympati för dem.

Se Asmongold rasa mot Amouranth-fansen nedan

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..