×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

Asmongold stöttar Saudiarabien-sponsorskap — kritiseras av fansen

1
Den populära streamern sade sig inte ha några problem med att ta emot pengar från en diktatur.
Twitch-stjärnan Asmongold har hamnat i blåsväder efter att ha uttalat sig om ett erbjudande som hans kollega Matthew "Mizkif" Rinaudos fått från en saudiarabisk sponsor. Det rapporterar nyhetssajten Inven Global.

Det var under en av Asmongolds sändningar som streamern fick frågor från chatten om Mizkifs sponsorerbjudande. Erbjudandet, som innebar att Mizkif skulle resa till Saudiarabien och spela Fortnite i fyra dagar, har varit en snackis i den amerikanska Twitch-scenen efter att streamern först accepterat erbjudandet men sedan ångrat sig och dragit sig ur.

Som svar på frågorna från chatten konstaterade Asmongold att han inte hade haft några problem med att ta emot pengar från en diktatur.

— Sättet jag fattar alla mina beslut är genom att ställa en enkel fråga. Är detta förmånligt för mig? Och om det är förmånligt för mig kommer jag att göra det. Så enkelt är det, säde Asmongold.

— Jag hade förmodligen gjort Saudiarabien-grejen men det finns inte en chans att jag skulle resa någonstans.


Uttalandet har fått flera av Asmongolds fans att kritisera stjärnan. I en numera borttagen tråd på Reddit haglade kritiken mot både Asmongold och hans streamingnätverk OTK.

"Han är ett absolut dumhuvud, men han döljer åtminstone inte faktumet att alla har en prislapp och att moralen kastas rakt ut genom fönstret när de ser hur många nollor det är på checken", skrev användaren UbeMafia i ett svar som fått över 2000 upvotes sedan igår.



Artikelbild: Asmongold/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..