×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

USA

Stjärnstreamern tar timeout efter allvarliga anklagelser: "Var en dum, edgy snubbe"

1
Asmongolds partner tvingas tillfälligt bort från det gemensamma bolaget.
De amerikanska Twitch-stjärnorna Asmongold och Matthew "Mizkif" Rinaudo grundade streaming- och gamingorganisationen One True King (OTK) tillsammans år 2020. Nu tvingas Mizkif tillfälligt bort från det gemensamma bolaget efter att ha fått allvarliga anklagelser riktade mot sig.

Anklagelserna härrör från Twitch-streamern Tyler "Trainwreck" Niknam. Under ett Twitter-bråk om gambling-streams anklagades MIzkif av Trainwreck för att ha skyddat sina vänner från anklagelser om sexuella övergrepp.

"Mizkif trakasserade inte kvinnorna, han tystade ner frågan för att skydda sina vänner", skriver Trainwreck.


Senare delade Mizkifs tidigare kollega Paul "Ice Poseidon" Denino skärmbilder av privata chattar mellan de två där Mizkif använder rasistiska och homofobiska termer.


I ett uttalande på Twitter ber Mizkif om ursäkt och skriver att han beklagar sättet han uttryckt sig på. Han bekräftar också att han kommer att ta en paus från OTK och att bolaget planerar att anlita en utomstående för att utreda Mizkifs agerande.

"Jag har varit öppen om mitt förflutna många gånger på stream och kommer att ta upp det igen här: jag var en dum, edgy snubbe som sa många dumma saker till mina vänner för att försöka framstå som rolig och cool. Jag kan inte ändra vad jag har sagt, men jag kan ändra vem jag är och hur jag beter mig. Jag är stolt över hur mycket jag har vuxit de senaste fyra åren, men jag vet att det alltid finns utrymme att förbättra", skriver Mizkif i uttalandet.

Artikelbild:

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..