×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Övrigt

Dr Disrespect sågar Twitch efter ändringarna: "En skit-plattform"

1
Intäktsförändringen på Twitch får Dr Disrespect att håna plattformen.
Populära streamingplattformen Twitch har nyligen kantats av ett flertal kontroverser och bestämde mitt i röran att göra förändringar till intäktsprogrammet som kan tvinga streamers att köra ännu mer reklam på sina sändningar. Nu ryter Dr Disrespect till med ett hån på Twitter.

Enligt Twitch kommer möjligheterna för streamers som vill ha en större andel av intäkterna inte att tillgodoges, kostnaden för att driva plattformen ska enligt företaget vara för högt. Twitch menar att streamers helt enkelt borde sända mer reklam för att kompensera för intäkterna.

Med allt fler profiler som har gått över till plattformer som Youtube Gaming och fler som nu mer än någonsin överväger bytet, passar Dr Disrespect på att skicka sin känga till Twitch och dess ogillade beslut.

"Twitch förvandlades till en skit-plattform eller hur. Som man bäddar får man ligga.", skriver Dr Disrespect i sin tweet.

Den klämda relationen mellan profilen och plattformen är sedan tidigare känt när en avstängning ledde till en hel rättsprocess.

Artikelbild: DrDisrespect/Twitter

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..