×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Övrigt

Efter nästan två års bråk — Dr Disrespect och Twitch har nått en förlikning

1
Tvisten mellan Dr Disrespect och Twitch är över och lämnar fans lika förvirrade som innan.
Den rättsliga dispyten mellan streaming-plattformen Twitch och f.d ansikte för Twitch Guy "Dr Disrespect" Beahm har nått en förlikning och lämnar fans lika förbryllade som tidigare.

Streaming-stjärnan blev till synes utan anledning bannad från plattformen i juni 2020 och har sedan dess varit i en kamp med Twitch för att få reda på exakt varför han blev avstängd från plattformen som hittills är fortsatt okänt.

Kort efter avstängningen gav sig Dr Disrespect in i en rättslig process med plattformen som pågick i nästan två år fram tills profilens avslöjande att en förlikning nåtts mellan stjärnan och plattformen.

Trots streamerns tweet som avslöjar att processen är löst så står det även att ingendera av parterna erkänner några förseelser som lämnar fans förbryllade då det fortfarande inte avslöjats vad exakt som ledde till profilens avstängning.

Med dispyten löst kan Dr Disrespect återigen vara tillåten att streama på Twitch men skriver i sin tweet att han inte kommer återvända till Twitch sedan hans etablering på Youtube Gaming.

Ett flertal stora Twitch-profiler, bland andra Faze-profilen Nickmercs, uttryckte intresse för att återförenas med mustasch-gamern för att lira och streama tillsammans.

Artikelbild: Dr Disrespect/Twitter
Videokälla: ESL/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..