×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

greykarn investerar i träningsanläggning för gaming och sport: "Fostrar nästa generation"

1
Träningsanläggningen Fuzed slår upp portarna i Helsingborg nu på lördag.
Dreamhack-veteranen Tomas "greykarn" Lyckedal investerar i en träningsanläggning där sport och gaming möts under samma tak. Anläggningen, som har fått namnet Fuzed, slår upp portarna i Helsingborg nu på lördag.

Fuzeds grundare Karl Sergel och Olof Danielsson driver sedan tidigare Uddevalla-bolaget Esportshall som nominerades till priset som "Årets Peppare" på Idrottsgalan förra året.

— Fuzed slår två flugor i en smäll genom att sänka trösklarna för den organiserade esporten där alla får vara med och gör hälsa till ett naturligt inslag i utövandet. Det har länge varit brist på organiserade träningsanläggningar vilket gjort att esport-Sverige hamnat efter andra länder. Nu får Sverige en ny anläggning som fostrar nästa generation esportspelare, säger greykarn i ett pressmeddelande.

Läs mer om anläggningen på Fuzeds hemsida.

Artikelbild: Pressbild/FUZED

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..