×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

Esportbolag nominerat till pris på Idrottsgalan: "Magiskt"

1
På måndag kan Esportshall i Uddevalla vinna pris på Idrottsgalan som "Årets Peppare".
I januari varje år hålls Svenska Idrottsgalan, en tv-sänd gala där Sveriges främsta idrottsutövare hyllas genom att tilldelas olika priser. I år har Uddevalla-bolaget Esportshall nominerats till priset som "Årets Peppare" på galan efter att ha lanserat Sveriges första fysiska träningsanläggning för esport.

Det är den ideella organisationen Generation Pep som nominerat Esportshall till priset. Årets Peppare är ett pris som delas ut till en organisation eller privatperson som på ett inkluderande sätt har fått många barn och unga i Sverige att röra på sig, något som Esportshall fokuserar mycket på i sin verksamhet.

— Magiskt! Att bli nominerad är ett kvitto på allt arbete vi lägger ner och signalerar att vi kanske inte är så knäppa som tror att esport kan bidra till något positivt i samhället! säger Esportshalls vd Karl Sergel i en interjvu med Generation Pep.

Idrottsgalan sänds på måndag den 17 januari klockan 20:00 på SVT1.

Artikelbild: Pressbild/Esportshall

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..