×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

USA

Twitch-streamern bannades efter rasist-attack — nu tillbaka på plattformen

1
Greekgodx blev bannad för andra gången i sommar.
Dimitri “Greekgodx” Antonatos är tillbaka på Twitch efter att ha varit bannad i två veckor. 29-åringen blev den 28:e juli bannad på grund av att han påståtts vara rasistisk på stream.

Situationen i fråga kommer från att Greek under en stream gick förbi en asiatisk familj och började håna asiatiska språk. Han imiterade dem genom att göra nasala ljud när han precis hade gått förbi dem.

Greek försökte försvara det genom att säga att det inte var rasitiskt, då familjen enligt honom inte ens var asiatisk. Streamern har efter det gått ut på Twitter och klagat över bannen.

Greek sa även att han kommer "ta över" när han blir av med bannen igen. Fans undrar fortfarande vad han menade med då, då han ännu inte streamat trots att han inte är bannad längre.

Artikelbild: Greekgodx/Twtich
Videokälla: Valorant/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..