×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Brasilien

Brasiliansk organisation storsatsar på CS — värvar spelare för flera miljoner kronor

1
Organisationen investerade 5 miljoner kronor i laget.
Uppgifterna kring brasilianska organisationen Fluxo visade sig vara sanna. Den populära organisationen har skrivit på kontrakt med spelare för totalt 5 miljorner kronor.

I ett pressmeddelande sa organisationens moderbolag 3C Gamings CEO Renan Philip att de anser pengarna vara en värd investering. Pengarna menar han är rättvist motsvarande spelarnas nivå. Philips vision är att först ta sig till den kommande Majorn, men att långsiktigt få tillbaka respekten för Brasiliens CS-scen dit den var förut.

Fluxos egna CEO Gabriel "bak" Lessa säger att det är rätt tid att ge sig in i CS-scenen, med den kommande Majorn i Rio de Janeiro som börjar den 31:a oktober. Den nya femman ger sig in i det öppna kvalet i slutet av denna månaden, och om de tar sig igenom en av de tre sydamerikanska kvalen får de möta 15 andra lag i amerikanska RMR, där lag som Furia Esports, Team Liquid, och Imperial Esports väntar.

Fluxos nya lag:
Artikelbild: Pressbild/Fluxo Esports
Videokälla: ESL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..