×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Övrigt

Minecraft-stjärnan hedras av utvecklarna efter sin bortgång

1
Technoblade får hyllningsplats av Mojang efter bortgången i cancer som 23 år gammal.
Minecraft-ikonen Technoblade gick för några dagar sen bort i cancer som 23 år gammal. Nu hyllas han av utvecklarna Mojang efter fan-förslaget på Twitter.

Technoblades bortgång tog hårt på många i gemenskapen och inte minst familjen som spelade in en sista Youtube-video för stjärnan efter sin bortgång som känslosamt visar vilket avtryck profilen satte på internet-sfären och Minecraft-gemenskapen.


Bland hyllningarna online till Technoblade i det tusentala föreslog en Twitter-användare till utvecklarna Mojang att ett easter-egg i ära till Technoblade kunde läggas till i spelet i hans minne som ekade på nätet.

Det dröjde inte länge innan Mojang besvarade önskningen och hyllade Technoblade genom att kröna en gris på startbilden i spelets launcher som var Technoblades signalament. En gris med en krona som spelar-avatar.

Artikelbild: Technoblade/Youtube

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..