×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Övrigt

Minecraft-stjärnan hedras av utvecklarna efter sin bortgång

1
Technoblade får hyllningsplats av Mojang efter bortgången i cancer som 23 år gammal.
Minecraft-ikonen Technoblade gick för några dagar sen bort i cancer som 23 år gammal. Nu hyllas han av utvecklarna Mojang efter fan-förslaget på Twitter.

Technoblades bortgång tog hårt på många i gemenskapen och inte minst familjen som spelade in en sista Youtube-video för stjärnan efter sin bortgång som känslosamt visar vilket avtryck profilen satte på internet-sfären och Minecraft-gemenskapen.


Bland hyllningarna online till Technoblade i det tusentala föreslog en Twitter-användare till utvecklarna Mojang att ett easter-egg i ära till Technoblade kunde läggas till i spelet i hans minne som ekade på nätet.

Det dröjde inte länge innan Mojang besvarade önskningen och hyllade Technoblade genom att kröna en gris på startbilden i spelets launcher som var Technoblades signalament. En gris med en krona som spelar-avatar.

Artikelbild: Technoblade/Youtube

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..