×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Allmänt

Twitchs nya funktion gör det möjligt för tittare att delta i streamen

1
Med Guest Star blir det möjligt att snabbt ta in bra gäster i Just Chatting-sändningar.
Twitch håller på att introducera en ny funktion för Just Chatting-streamers på plattformen, nämligen att kunna bjuda in tittare till att delta i streamen.

Med Guest Star, som den nya funktionen heter, kommer gästerna kunna få tillgång till ljud och bild på streamen, något som andra har använt Discord till förut. Funktionen kommer lanseras i höst, men några streamers kommer få tidig tillgång. Funktionen kommer fungera i Twitch mobilapp, samt integreras direkt i OBS och Twitch Studio.

Twitchs VP of Product Jeremy Forrester berättar att många streamers uttryckt nervositet inför att bjuda in gäster från chatten, då det är svårt att snabbt göra en bakgrundskoll. Med Guest Star kommer det finnas funktioner som gör det här lättare, till exempel att visa åldern på kontot.

Då många Just Chatting-kanaler redan nu sänder intervjuer, game shows, och talk shows lär denna funktionen, om den fungerar som den ska, bli användbar för många.

Artikelbild: Pressbild/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..