×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Övrigt

Nya Hearthstone-kortet får proffsen att rasa: "Behandlar oss som idioter"

0
Det nya expansionskortet skakar om metan bara 72 timmar innan storturneringens start.
Professionella Hearthstone-spelare rasar över OP-kortet som släppts bara dagar innan storturneringen Hearthstone Masters Tour.

Kortet som i fråga har genererat en storm i HS-gemenskapen är det nya neutrala legendary-kortet Prince Renathal som utökar innehavarens deck till 40 kort istället för det normala 30. Även spelarens hero får en HP-buff till 40 istället för det normala 30 med det nya kortet.

Bild: Blizzard
Bild: Blizzard

Trots att fler kort i ett deck kan innebära en negativ faktor för många spelare så har bland andra proffspelaren iGXc bevisat exakt hur OP kortet är genom att ta sig till rank 13 i laddern med ett Prince Renathal-deck knappa 24 timmar efter kortets släpp.

Med ett kortsläpp som detta knappa dagar innan turneringens start kan metan förändras helt och bli en oförutsägbar turneringen med väldigt lite tid för spelare att anpassa sig och lära sig hur alla variationer av decks fungerar.

Proffset Jengo uttrycker sitt missnöje på Twitter över Prince Renathals inklusion i den kommande turneringen.

"Jag är inte förvånad över att de än en gång släppt ett potentiellt meta-omskakande kort 3 dagar innan Masters Tour, blivit van vid det. Jag vet inte om jag är ensam i det, men jag finner det personligen respektlöst och förolämpande mot tävlingsinriktade spelare, all träning kastad för ingenting.", skriver Jengo i sitt inlägg.

Även Fled uttrycker sitt misstycke till den korta varseln och dess innebörd med det nya kortet som tillåts i turneringen.

"Tävlande spelare i Hearthstone är så vana att bli orespekterade under så många år att de inte ens kommenterar det längre, men här kör jag igen. Att göra en sån här sak utan förvarning är att behandla oss som idioter.", skriver Fled på sin Twitter.

Artikelbild: Pressbild/Blizzard
Videokälla: Republeague/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..