×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

Smash-spelare gripen misstänkt för mord på sin mamma — bannas från turneringar

1
29-åringen hade sen tidigare juridiskt förbud att kontakta sin mamma.
Smash Bros.-spelaren Collin “Sweets” Boldizsar blev häromdagen arresterad av polisen. Anledningen är att han är misstänkt för attt ha mördat sin mor den 30:e juni.

Boldizsar har sen tidigare haft en "no-contact order" mot sin mor, som betyder att han inte får ha någon slags kontakt med henne varken via telefon, Internet, eller ansikte mot ansikte.

Kvinnan hittades av polisen efter att en granne ringt om höga ljud från hennes lägenhet vid klockan två på morgonen. När polisen anlände till brottsplatsen fann de att kvinnan hade fått sitt huvud avhugget.

Den Washington-baserade Smash Bros.-turneringsarrangören Satellite Smash var snabbt ute på Twitter för att berätta vad som ha hänt. De har även permanent bannat Boldizsar från att delta i turneringar som hålls i västra Washington, där de har auktoritet.

Turneringsarrangören vädjar till allmänheten om att uppge all information de har angående fallet till lokalpolisen, och att stöd för de berörda finns att få hos Washington Support Panel.

Artikelbild: Pressbild/Satellite Smash

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..