×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Övrigt

Asmongold bannad på Twitch: "Helt jävla vidrigt"

1
Twitch-ikonen Asmongold fick en 24-timmars avstängning under Diablo-sändningen.
Asmongold blev bannad på Twitch för "hatisk och omodererat uppförande" under en livesändning av Diablo Immortals på sin andra kanal, ZackRawrrr.

Det var under gårdagen den 24-timmars långa avstängningen blev tagen till effekt efter att in-game chatten fylldes av rasistiska meddelanden från en okänd spelare. Genom användandet av mellanslag och punkter kunde användaren förbipassera Asmongolds språkfilter.

I en uppladdad Youtube-video pratar profilen om situationen och avstängningen där han bland annat nämner att han inte uppenbarligen reagerade på stream efter att ha sett meddelanden. Detta menar Asmongold var medvetet för att inte ge trollet någon uppmärksamhet, detta menar Twitch var otillräckligt från stjärnan.


- Jag stöder självklart inte något av detta och det är även antydan där att jag på nåt vis är okej med detta och accepterar att rasism är på min stream. Jag finner det så jävla vidrigt, säger Asmongold under sin uppladdade video.

Asmon berättar även att hans avstängning saknar grund för att ens kunna överklagas eller att hävas och ser på situationen som ännu ett exempel där en händelse använts som ammunition mot en streamer.

På Twitter berättar Asmongold även att själva avstängningen skedde bara 10 minuter efter att de rasistiska meddelandena syntes på stream och att man ska ha det i åtanke nästa gång man ser pornografi eller scam-streams på plattformen i timmar utan respons.

Artikelbild: Asmongold TV/Youtube

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..