×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

Asmongold nära möte med amerikansk toppolitiker — ska diskutera pay-to-win-spel

1
"Aldrig i mitt liv trodde jag att en amerikansk senator skulle vilja diskutera pay-to-win och lootboxes i spel med mig."
Den amerikanska Texas-senatorn Ted Cruz är öppen för att diskutera lootboxes och pay-to-win-modeller i gamingvärlden med Twitch-ikonen Asmongold. Detta avslöjar senatorn i ett segment av sin podcast.

Det var när en tittarfråga nämndes under podden som frågar hur Ted Cruz ställer sig till problematiken med lootboxes ,som Asmongold hade kontakt senatorns kontor för att få svar på, som Cruz utvecklar sitt intresse att få veta mer.

- Jag har gärna ett samtal med honom och jag hör gärna vad han vill säga om saken. Som jag förstått med oron han påpekar så är det kring gambling och mindreåriga. Och jag vill säga att det definitivt är sant att sociala medier och online-miljön samt tv-spel är designat för att vara beroendeframkallande, kommenterar Ted Cruz.

Ted Cruz nämner även att han är något av en gamer, och att han har använt sig av lootboxes. Han repeterar än en gång att han är väldigt intresserad av att höra Asmongolds argument kring oron och nämner själv under sändningen ett par argument som han kan koppla till problematiken.

I respons till det delade segmentet av podcast-avsnittet kommenterar Asmongold senatorns uttalande i en positiv ton.

"Aldrig i mitt liv trodde jag att en amerikansk senator skulle vilja diskutera pay-to-win och lootboxes i spel med mig LOL. Väldigt taggad!", skriver Asmongold på sin Twitter.

Responsen kring senatorn och förslaget online är blandat men till större del negativt till följd av senatorns kontroversiella karriär och position kring vapenlagar där han även beskyllt tv-spel som en av faktorerna till massskjutningar i landet.

Artikelbild: Asmongold & SenTedCruz/Twitter

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..