×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

Tokfull ESL-admin anklagas för att ha spytt ner proffsspelares väskor

1
Brawl Stars-proffsen fick en mardrömsresa efter Dreamhack .
En ESL-anställd ska ha varit tokfull och spytt ner proffsspelares bagage efter att ha tvingats in i en flygplatsbuss av två ESL admins. Detta hävdar bland andra Brawl Stars-proffsen Matthew “OG” Arellano och bobbyBS på Twitter.

Enligt uppgifterna ska OG och hans lagkamrater i STMN Esports väntat i hotell-lobbyn på bussen tidigt på morgonen och mötts av en halvtimmes försenad buss med tre ESL-anställda inuti bussen varav en ska ha varit otroligt alkoholpåverkad och stank av sprit.

"Fuck ESL, de här jävla administratörerna försökte få ut mig ur min buss till flygplatsen som är 30 minuter försenad så att jag kan missa mitt flyg och så att deras dyngraka admin-vän kan få lifta och sen spyr han över hela bilen wtf är detta fixa er skit ESL", skriver bobbyBS om upplevelsen på Twitter.

Spelarna hävdar att den fulla administratören ska ha spytt ner säten, bagage och nästan spytt ner spelarna själva följt av en halvtimmes tjafs och konstant stoppande av bussen fram tills dess att administratören ska ha lämnats vid motorvägen för att plockas upp av kollegor.

Efter att ha detaljerat hela händelsen i ett dokument delade OG händelserna på Twitter med skärmdumpar, fotografier och vittnesmål som visar en mardrömsresa.

ESL kommenterade händelsen och tar ärendet vidare internt via sin HR-avdelning och planerar att vara i nära kontakt med de utsatta proffsen.

Artikelbild: Pressbild/ESL
Videokälla: Blast/Twitch
igår 14:00
De spelare som alltid höjs till skyarna är de som skjuter hårdast eller drar flest klipp. Men de andra då? De som gör det möjligt för sina madfraggers att skina, ska inte de få lite uppmärksamhet? Jo det tycker vi. Därför har vi tagit fram en lista på årets hittills bästa supportspelare.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..