×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Kanada

Overwatch-coachen försvann mystiskt — återfanns dagar senare

1
Justin “Jayne” Conroy återfanns under gårdagen av kanadensisk polis i säkert behåll.
Justin "Jayne" Conroy försvann mystiskt och har nu återfunnits av kanadensisk polis. Detta rapporterar kanadensisk polis och en familjemedlem på Twitter.

Overwatch-profilen rapporterades som försvunnen av kanadensisk polis och familj på sociala medier efter att sist ha blivit sedd två dagar innan. Användare världen om delade inläggen på sociala medier i försök att sprida informationen så långt som möjligt i hopp om att finna Jayne.

Efter dagars sökande återfanns profilen av kanadensisk polis som snabbt rapporterades på Twitter som beskriver att Jayne är oskadd och vid liv.

"Justin har hittats! Tack för allt ni gjort för att hjälpa vår familj. Retweets, erbjuden assistans, fysiskt sökande och allt annat ni gjort är väldigt uppskattat. Ord kan inte beskriva vår tacksamhet till er alla och jag önskar att vi kunde tacka er individuellt för era insatser och vänliga ord. Vår familj känner oss otroligt tacksamma för en sån fantastisk gemenskap igenom det som varit en stressig och känslosam tid", skriver en familjemedlem på Twitter.

"Jag önskar att jag hade mer detaljer att dela med er alla, som ni vet har jag varit väldigt orolig för honom. Vår familj önskar att bli respekterade i vår avskildhet under denna tid, men vänligen vet om att han är vid liv och i säkerhet. Tack till er alla så mycket igen!", avslutar familjemedlemmen Awanei inlägget med.

Artikelbild: Robert Paul/Blizzard
igår 14:00
De spelare som alltid höjs till skyarna är de som skjuter hårdast eller drar flest klipp. Men de andra då? De som gör det möjligt för sina madfraggers att skina, ska inte de få lite uppmärksamhet? Jo det tycker vi. Därför har vi tagit fram en lista på årets hittills bästa supportspelare.

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..