×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

"Lootboxes borde vara olagliga" — Asmongold kräver ny lagstiftning

1
Twitch-stjärnan vill förbjuda vissa inslag i spel som han anser vara skadliga.
Den omåttligt populära Twitch-streamern Asmongold har vid flera tillfällen uttryckt sitt ogillande för mikrotransaktioner och pay-to-win-funktioner i spel. I en stream under helgen valde 30-åringen att utveckal sin syn på problemen och avslöjade att han tror att lagstiftning är rätt sätt att hantera dem.

— Jag tror att detta behöver regleras av staten. Låt mig förklara varför: Jag tror inte att folk någonsin kommer att ha tillräckligt mycket självkontroll.

— Spelande och betting har varit ett sätt att förlora pengar på i tusentals år och folk fortsätter göra det idag. Trots att det finns tusen år av fall som visar att det är dåligt fortsätter folk att göra det.

Asmongold fortsatte därefter med att ge ett konkret förslag på en åtgärd som skulle kunna ha affekt — att förbjuda lootboxes.

— Lootboxes borde vara olagliga. Om man köper någonting så får man det man betalat för.

Se Asmongold prata om lootboxes och lagstiftning i videon nedan (från 7:00 och framåt):

Artikelbild: Asmongold/Youtube

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..