×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Övrigt

Asmongold rasande över Lost Arks pay-to-win-modell: "Kommer visa alla vad som är fel"

0
Twitch-ikonen Asmongold hotar Lost Ark-utvecklarna med ett avslöjande om pay-to-win-modellen och ger dem 10 dagar.
Asmongold ställer ett ultimatum till Lost Ark-utvecklarna Amazon och Smilegate under en livesändning. "10 dagar och sen visar jag alla vad som är fel med Lost Ark."

Många spelare har kritiserat Lost Ark för att vara väldigt pay-to-win och har fått med sig rösten av bland andra Twitch-ikonen Asmongold som ryter åt utvecklarna.

Det var under Asmons livesändning den 16:e mars som hans bägare tippade över kring Lost Arks pay-to-win-modell och bestämde sig för att ställa ett ultimatum till utvecklarna.

"Jag vill prata lite om vad jag ska göra med Lost Ark. Det finns folk där ute som uttryckt sitt misstycke till swiping för pay-to-win-aspekterna av spelet."

"Amazon. Smilegate. Om 10 dagar, om vi inte har en färdplan eller någon idé av vart spelet är påväg, kommer jag göra en swiping stream och visa alla hur jävla pay-to-win det är att göra ert content just nu. 10 dagar sen visar jag allihop vad som är felet med det."


Huruvida utvecklarna kommer ta kritiken och i vilken riktning spelet kommer ledas är oklart, men förhoppningsvis klargjort inom en snar framtid med en färdplan för Lost Arks framtid.

Artikelbild: Asmongold/Twitch
Videokälla: ESL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..