×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

Dr Disrespect rasande på Youtube Gaming: "Stöttar oss inte någonting"

1
40-åringen känner sig ouppskattad av sin plattform.
Streamingjätten Guy "Dr Disrespect" Beahm har nyligen gått ut på Twitter och sagt att han "avföljer" YouTube Gaming. Anledningen är för att han känner att han inte får tillräckligt mycket support från plattformen.

Dr Disrespect har streamat på Youtube sedan hans mystiska ban på Twitch i Juni 2020. Han har sedan dess kommit upp på 3,9 miljoner abonnenter, och är en av plattformens största streamers.

Redan i mars kritiserade 40-åringen plattformen, då han kände att de inte erkände hans arbete trots att han "satte dem på kartan". Den andra maj tog han upp ämnet igen, och kallar industrin för falsk.

Många fans håller med streamern och säger att Youtube borde kämpa för att behålla deras streamers, något de känner att de inte gjort med Dr Disrespect då de inte nämnt honom offentligt överhuvudtaged sedan juli förra året.

Det är oklart vad som fick Dr Disrespect att tweeta, men fans poängterar att det kommer efter att streamern Sykkuno också bytte över till Youtube från Twitch.

Artikelbild: Dr Disrespect/Youtube

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..