×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Övrigt

Twitch-stjärnan varnar för massflykt till Youtube: "Minst 5 till kommer byta"

1
DisguisedToast hävdar att ytterligare minst fem Twitch-jättar kommer gå över till Youtube Gaming inom en snar framtid.
Hearthstone och Twitch-stjärnan DisguisedToast avslöjar under en livesändning att minst ytterligare fem livestreamers han känner är på väg att byta till Youtube Gaming-plattformen.

Toast har sedan tidigare varit signad till Facebook Gaming men gjorde efter sina två år på plattformen en comeback till Twitch. Kort efter återvändon började Youtube Gaming sno fler jättar från Twitch, inklusive långtidsvännen Sykkuno.

Nu menar Toast att emigreringen bara har börjat och att minst fem till kreatörer från Twitch är på väg till Youtube Gaming men avslöjar inte vilka det handlar om.


Under livesändningen avslöjar Toast att han hade varit i kontakt med Youtube Gaming under samma tid som Ludwig och att han blev chockad över hur öppen Ludwig var kring avtalet han förhandlat fram med jättekonkurrenten.

- Jag visste ärligt talat inte att de var i diskussion med varken Ludwig eller Sykkuno. Innan en podcast kom Ludwig och berättade att han hade signat med Youtube för en x-summa dollar och jag blev så chockad av att han var så transparant med det.


Artikelbild: DisguisedToast/Twitter
Videokälla: Blast/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..