×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

Asmongold rasar efter fuskskandalen: "Han är en skithög"

1
Twitch-stjärnan var inte glad efter att fuskaren avslöjats.
Under april månad arrangerade gamingorganisationen OTK en andra säsong av frågesportprogrammet OTK Schooled på Matthew "Mizkif" Rinaudos Twitch-kanal. Smash-profilen Phil "EEvisu" Visu vann finalen och tog hem 50 000 dollar (~489 000 kronor) i prispengar.

Några pengar blev det dock inte för EEvisu då flera fans efter finalen delat videos som visar hur han fuskade under tävlingen. Efter att bilderna på fuskandet fått ordentlig spridning på sociala medier erkände EEvisu att han mycket riktigt fuskat och bad fansen om ursäkt.


Efter att fuskskandalen uppdagats valde en av OTK:s delägare Asmongold att dela med sig av sina tankar om skandalen.

— Jag menar, snubben är en skithög som fuskade. Jag är glad att han åtminstone erkände det så att vi kan gå vidare, säger Asmongold.

— Det är min syn på saken. Okej, du fuskade, du är ett rövhål för det, tack för att du erkände det. Nu går vi vidare och hoppas att det aldrig händer igen.

Även om Asmongold är glad över att EEvisu erkände sitt fuskande tror Twitch-stjärnan inte att det var samvetskval som ledde till erkännandet.

— Saken är att han erkände det efter att det nästan utom allt tvivel bevisats att han fuskade. Det är inte så att han bara fick ett samvete över en natt. Jag tror att folk lyckades få fram bevis över en natt och sedan fick han på något sätt ett samvete efter det.

Se Asmongold prata om EEvisu nedan

Artikelbild: EEvisu/Twitter och Asmongold/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..