×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Allmänt

Navi-stjärnan friade till sin fru på Major-scenen — nu ska paret skiljas

2
Efter bara fyra månader inser paret att de inte är kompatibla.
Natus Vinceres in game-leader Kirill "Boombl4" Mikhailov friade i november till sin dåvarande flickvän efter att hans lag vunnit Majorn i Stockholm. Angelika "LiQueen" Mikhailova lade ut på Instagram att hon entusiastiskt sade ja, men efter bara fyra månader ska nu ska paret skilja sig .

På sin Telegram lade LiQueen upp att ett medelande om att paret kommer att skilja sig, men specificerar inte orsaken mer än att de inte är kompatibla. Boombl4 själv har ännu inte sagt någonting om saken.

Enligt den ryska nyhetssajten Escore News kan det vara så att paret har haft delade åsikter kring det pågående kriget mellan Ukraina och Ryssland, då LiQueen nyligen lade upp en bild på Instagram som hyllar Ryssland.

Navi har lyckats kvala in till den kommande Majorn med Legend Status, och förhoppningsvis påverkar inte 23-åringens privatliv hans professionella spelande alltför mycket.

Artikelbild: LiQueen/Instagram
Videokälla: PGL/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..