×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Kappa-kaptenen redo för Nordic Championship-premiär: "Siktar på att vinna hela Fragleague"

1
Alexander "AlekS" Andersson har siktet högt inställt i Fragleague Nordic Championship.
I höstas blev det en fjärdeplats för i lagets första säsong i Fragleagues högstaliga. Idag kliver laget ut på servern i sin första gruppspelsmatch för vårsäsongen och Kappa-kaptenen Alexander "AlekS" Andersson har siktet högt inställt.

— Vi har satt våra målsättningar så att vi kan gå framåt för varje säsong. Denna säsongen siktar vi på en finalplats samt att vinna hela Fragleague, säger han inför kvällens möte med det finska laget ISO Esports.

— Vi går in i dagens match med idén att detta är som vilken annan match som helst. Det gäller att alla i laget gör sina delar så att vi kan prestera på topp. Sedan hur långt det kommer att räcka får vi se, men jag tror väldigt starkt på vår kompetens.

Kappa Bar har hamnat i samma grupp som ISO Esports, KUUSAMO, Lilmix och Made In Denmark. Enligt AlekS har Kappa inte stenkoll på de icke-svenska lagen i gruppen utan ser lagets andra svenska lag som sitt största hot.

— Lilmix är helt klart våra största rivaler i gruppen. Vi har mött dem i alla slags turneringar och matcher och vi är alltid sugna på att slå dem, säger han.

Kvällens match mellan Kappa Bar och ISO Esports är schemalagd att starta klockan 19:00. Matchen sänds på Fragleagues Twitch-kanal.

Artikelbild: Pressbild/Kappa Bar

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..