×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Kappa Bars supernyhet: Blir världens största esportrestaurang

1
Efter uppköpet av franska esportbarkedjan är Kappa Bar nu störst i världen.
Den ikoniska esportbaren Kappa Bar förvärvade nyligen den franska barkedjan Meltdown i ett slag för att bli internationella och ordentligt utökade.

Affären avslöjades i ett pressmeddelande från företaget med planer att ha Kappa Bar primärt i Norden och låta Meltdown vara ansvariga för den globala expansionen.

Kappar Bar-grundare Robert Dragovic säger att när möjligheten presenterade sig råddes det inga tvivel om att agera snabbt.

- Nyligen har vårt driv att växa internationellt blivit större. Vägarna till den större marknader är alltid utmanande, speciellt när vi är framvuxna från Norden, säger Robert Dragovic och tillägger; sökandet för en internationell partner hamnade på toppen av vår prioritering.

VD för Meltdown, Sophia Metz, kommer att fortsätta som VD i den internationella expansionen och blir även en styrelsemedlem i organisationen.

- Sophia Metz tillför internationell erfarenhet, ett unikt nätverk och en stark modell för internationellt utökande. Vi på Kappa Bar går in med stark expertis i idéskapande och förmågan att skapa diverse inkomstkällor. Tillsammans hoppas vi att skapa affärssynergier på alla möjliga sätt, säger Robert Dragovic.

Målet för Kappa Bar är att bli 100 restauranger till 2027 vilket innebär att de kommer behöva expandera fem till tio enheter per år. Enligt Robert Dragovic finns en lista på 50 sökande som vill öppna direkt.

Prislappen eller andra detaljer kring affären är fortsatt okänt men ska enligt Breakit.se röra sig om ett åttasiffrigt belopp i både kontant och med aktier från det nybildade bolaget Kappa Meltdown Group.

Artikelbild: Pressbild/Kappa Meltdown Group

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..