×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Övrigt

Asmongold kritisk mot Dr Disrespects NFT-satsning: "Suger att vara i hans sits"

1
Twitch-ikonen Asmongold är skeptisk till Dr Disrespects spelbolags NFT-integrering: "Detta kommer skada hans förtroende".
Asmongold är känd för sin avsky till NFT:s och har nu riktat kritik till Dr Disrespects spelbolag Midnight Studios NFT-integrering.

WoW-legendaren uttalade sig om situationen under en livestream där han kritiserar satsningen men spekulerar att Dr Disrespect nödvändigtvis inte är ett stort fan av NFT:s själv utan att det är bolaget som trycker på frågan och att doktorn som ansiktet för produkten tvingas försvara det.


- Det suger att vara i den positionen, och det är sånt som händer när du är del av en stor organisation, säger Asmongold.

Profilen anser att satsningen kan skada Dr Disrespects image och bryta ner det förtroende som byggts med hans fans och gemenskap. Han anser även att satsningen är ett enormt misstag på grund av Dr Disrespects etablerade karaktär och egenskaper.


- Detta är som om du har en ASMR-streamer i bikini som plötsligt stänger av sin kamera. Det kommer helt och hållet förändra publiken, folk skulle sluta titta helt och hållet, tillägger Asmongold.

Dr Disrespect har försvarat spelets integrering av NFT:s under en livesändning och sagt att man inte behöver NFT:s för att kunna spela och att det inte är en pay-to-win-funktion.

Oavsett hur Midnight Society valt att integrera NFT:s i sitt spel anser Asmongold att det inte är värt det då allmänhetens uppskattning för teknologin redan är dålig.

Artikelbild: Dr Disrespect/Asmongold
Videokälla: ESL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..