×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Finland

15-årige supertalangen hoppar in i succéakademin: "Du är fucking sjuk, bror"

1
Finske Jimi "⁠Jimpphat⁠" Salo prisas av kamrater och arrangören efter insatserna i Pinnacle Cup.
15-årige finska superlöftet Jimi "Jimpphat" Salo imponerar som inhoppare i akademilaget Mouz NXT i Jon "JDC" de Castros frånvaro.

Jimpphat har hittills endast spelat i finska lag och intar nu scenen tillsammans med Mouz NXT där hans insatser varit enorma och gett honom stor eloge från sina kamrater och bland annat Pinnacle-arrangörerna.

Nykomlingens debutmatch med det nya laget var mot Gamerlegion där akademilaget bland annat nollade svensklaget med 16-0 på Nuke. Efter matchen hyllade kamraten Dorian "xertioN" Berman 15-åringen på Twitter.

- Tack för att du hoppade in du är så fucking sjuk bror, tillägger profilen i sin seger-tweet.

Efter storvinsten mot svenskarna i Team Finest där Jimpphat säkrade toppen av scoreboarden hyllades akademilöftet även av Pinnacle Esports på Twitter.

På grund av Jimpphats VAC-ban från 2018 är han inte tillåten att tävla i Valve-sponsrade turneringar och events förrän först den 26:e januari 2023 enligt RMR-reglerna.

I skrivande stund ser Mouz NXT-femman ut som följer:

Artikelbild: jimpphat/Twitter

5 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 5 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..