×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Efter 20 års väntan — NIP börjar äntligen sälja pyjamasar

3
Nu kan du äntligen köpa en Ninjas In Pyjamas-pyjamas.
Efter 20 år som organisation och en veckas hype-fest på sociala medier meddelade Ninjas in Pyjamas igår att det nu äntligen går att köpa en NIP-brandad pyjamas. I en kampanj med namnet "Welcome to the Club" presenterade NIP igår sin nya merchandise genom en video på Twitter.


— Welcome to the Club är vårt sätt att visa att alla kan vara en ninja. Jag vill att våra fans ska känna sig inkluderade — en del av NIP-familjen — för det är de. De efterfrågade en pyjamas och det känns otroligt att vi nu kan erbjuda det, säger NIP:s merchandise-chef Laura Rojas i ett pressmeddelande.

Vill man vara en del av NIP-familjen genom pyjamas-inköp får man dock snabba på. Pyjamasen säljs i begränsad upplaga vilket innebär att kanske inte alla fans hinner lägga vantarna på varsin pyjamas.

Pyjamasen kostar 99 Euro (~1000 kronor) och kan köpas på NIP:s hemsida. I priset ingår också en digital pyjamas som senare kommer gå att köpa separat.

Artikelbild: Pressbild/NIP

Vems plats borde Brollan ta?

1934 personer har röstat

4 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 4 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..