×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Övrigt

G2 stämmer sin NFT-partner på 50 miljoner: "Visste att de inte kunde leverera"

1
G2 Esports känner sig grundlurade av NFT-partnern Bondly efter missade deadlines och betalningar.
G2 Esports har lämnat en stämningsansökan mot blockchain-teknologibolaget Bondly enligt uppgifter från The Washington Post.

Enligt stämningsansökan anklagas Bondly för att ha lurat G2 över cryptobolagets förmågor samt att bolaget ska ha missat ett flertal G2-baserade NFT-produkter.

Det totala skadeståndet är sagt att vara nära 50 miljoner kronor och ansökan lämnades till Los Angeles County Superior Court den 16:e mars.

- Bondly och dess agenter visste att deras framställningar var falska när de gjorde dem, eller gjorde framställningarna hänsynslöst och utan hänsyn till deras sanning, står det i stämningsansökan.

- De visste att de inte kunde leverera, men väntade listigt tills G2 offentligt tillkännagav sitt partnerskap med Bondly för sina miljontals fans för att skörda frukten av publicitet genom det mycket värdefulla G2-varumärket, beskriver även stämningsansökan.

G2 hävdar att efter att rättighetskostnaden skulle betalas från Bondly så svarade företaget att de inte framgångsrikt kunde leverera NFT-produkten. De hävdar även att G2 och Bondly misslyckats fastställa vem som står som ansvarig för löftena i kontraktet.

Artikelbild: Pressbild/G2 Esports

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..