×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Övrigt

shroud förklarar: Därför fungerar inte NFT:s i spel

0
Gaming-veteranen Mike "shroud" Grzesiek delar sina tankar kring NFT-integreringar i spel.
Över de senaste månaderna har NFT:s skapat en stor klyfta på internet och speciellt efter dess inträde i spelvärlden. Streaming och gaming-ikonen Michael "shroud" Grzesiek delar sina tankar kring NFT-integrering i spel.

Det tidigare CS-proffset jämförde NFT:s med populära Twitch drops och anser att de kunde fungera på samma sätt.

- Ni älskar Twitch drops men hatar implementering av NFT:s i gaming? Jag tror bara att detta är hur NFT:s kommer in i spel, det är allt, sa shroud till sin chatt under diskussionen på sin sändning.

"Det är inte riktigt uttänkt. Om man verkligen bryr sig om att göra NFT:s en del av utrymmet så måste man tänka igenom det. Som det ser ut nu så är det inte så mycket tanke. Typ bara, oj detta kommer bli en perfekt idé, bara kopiera all denna skit."


Som shroud nämnde under sändningen är det ett flertal spelutvecklare som rusar in i NFT-implementeringar bara för att gynnas av populariteten medans utvecklare som Take-Two och Nintendo ser ut att avvakta med sin approach.

Vare sig NFT-implementeringar kommer lyckas eller ej kvarstår att se, men som shroud noterar så hänger mycket på utförandet.

Artikelbild: shroud/Twitch
Videokälla: Blast/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..