×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

REZ till sjukhus i ambulans — skadad i köksolycka

1
Ninjas In Pyjamas stjärnspelare uppges ha skadat foten när han lagade mat.
I går kväll råkade Ninjas in Pyjamas stjärnspelare Fredrik "REZ" Sterner ut för en olycka i hemmet. När spelaren lagade mat var olyckan framme och 24-åringen fick kokande vatten över sig.

I en dramatisk uppdatering på Instagram Story visar REZ upp sin skadade fot inifrån en ambulans. I en senare uppdatering försäkrar han sina följare om att han efter omständigheterna mår bra.

"Jag är ok killar, jag spillde kokande vatten på mig själv", skriver REZ om situationen.

Bildkälla: Skärmdump/Instagram
Bildkälla: Skärmdump/Instagram

Bildkälla: Skärmdump/Instagram
Bildkälla: Skärmdump/Instagram

Spelarens partner Michelle Rydstedt uppdaterade också sina Twitter-följare om läget.

"REZ lämnade precis hemmet i en ambulans efter att ha brännskadat sin fot. Jag känner mig så ledsen för han kokade potatis till oss. (Han är ok överlag, hans gaminghänder rördes inte). Hans fötter saknar dock en hel del... skinn", skriver Rydstedt.


Ninjas In Pyjamas avslutade gruppspelet i ESL Pro League för drygt en vecka sedan och har nästa match i turneringen först när slutspelet drar igång om ett par veckor. Förhoppningsvis är stjärnan fullt återställd innan dess.

Artikelbild: Stefan Romare
Videokälla: ESL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..