×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

Dr Disrespect bryter tystaden — talar ut om bannen från Twitch

0
Guy "Dr Disrespect" Beahm blev för nästan en månad sedan bannad från Twitch, permanent bannad. Streamaern, som bara ett par månader innan skrev ett exklusivt avtal med just Twitch, vet fortfarande inte varför detta ska ha hänt. Men han har nu brutit tystnaden.
Den 26 juni blev en av de största streaming-profilerna på Twitch, Dr Disrespect, permanent bannad från plattformen. Guy Beahm, som han heter i verkligheten, har sedan detta varit tyst men har nu gett sin första intervju. I intervjun med Washington Post förklarar Dr Disrespect att han fortfarande inte vet varför han blev bannad. "Det var en total chock. Tänk att komma till jobbet och så är dörrarna låsta och du kan inte komma in. Du tänker, "Vad är det som händer?" Och helt plötsligt har du fått sparken. Men du har inte fått veta varför.. Det var en hemsk känsla".” sa Dr Discrespect till Washington Post.

Dr Disrespect ska ha fått reda på att han blivit bannad när han kollade på en kompis stream. Han märkte då att vissa verktyg, som endast finns för kreatörer på plattformen, saknades. Han skickade då ett mail till Twitch och det var först då han fick redan på att han hade blivit bannad. Twitch har endast gjort en kommentar om händelsen. "As is our process, we take appropriate action when we have evidence that a streamer has acted in violation of our Community Guidelines or Terms of Service. These apply to all streamers regardless of status or prominence in the community".

Dr Disrespect skrev för bara ett par månader ett två år långt exklusivt streamingkontrakt med Twitch. Som Twitch skrev i sitt uttalande så ska detta dock inte ha spelat någon roll. Det har nu kommit ett stort antal teorier om varför Doktorn blev bannad. Esportprofilen Rod "Slasher" Breslau, som läckt saker som släpp av spel och dylikt, har påstått sig veta. Han har dock inte velat gå ut med informationen då det sätter honom i risk för att begå förtal. Detta pratade han om i en intervju med HassanAbi.

Slasher säger säg veta men vill inte berätta


Intervjun i sin helhet går att läsa på Washington Post.

6 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 6 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..