×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

Dr Disrespect om Twitch-bannen: "We are suing the fuck out of them"

2
Dr Disrespect har varit bannad på Twitch i över ett år nu. Anledningen är fortfarande oklar för oss tittare men han vet nu själv varför. Han berättar nu att han stämmer Twitch.
Många blev under förra året väldigt förvånade när Herschel "Guy" Beahm IV, mer känd som Dr Disrespect, blev bannad från Twitch. Han var under den tiden en av plattformens största streamers. Han hade dessutom skrivit ett exklusivitetsavtal med just Twitch värt miljontals dollar. Något som också var väldigt oklart var anledningen.

Dr Disprespect har nu gått ut med att han har vetat anledningen ett par månader nu. Han säger dessutom att han därav kommer att stämma Twitch. Eller som han själv säger "We are suing the fuck out of them". Han menar att de är skyldiga honom skadestånd. Om detta innebär att vi kanske får veta anledningen till hans avstängning får vi se i framtiden.

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..